Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

  • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë
  • +355 (0) 48 20099

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

total_hub_marketing_banner

Ne punojmë në ballë të inovacionit dhe teknologjisë për të marrë produkte nga një ide deri në fund të konsumit. Request a quote.

automotive

Automobilistik

Zbuloni studimin tonë të agronomisë.

Industry

Industria

Zgjidhjet e bioteknologjisë për industrinë.

Adblue

ADBlue

Zbulimi dhe dizenjimi i materialeve të reja.

fuel_economy_engine

Ekonomia e karburantit

Zhvillimi i makinerisë më efikase.

Lub Advisor

Lub Advisor

Proceset e eksplorimit dhe rafinimit.

ANAC_

Anac

Zgjidhjet tona të pastra të energjisë për bizneset.

Rreth Auto France Lubricants

Auto France Lubricants Sha, është një Kompanie Shqiptare, e angazhuar në biznesin e lubrifikanteve që ndodhen në autostradën Tiranë -Durres, Km 6-te, Kodi Postar 1051, (Citroen), Tirana, Albania.

Që nga viti 2011 bëhemi distributor zyrtar i Totalit dhe jemi përgjegjës për shpërndarjen e mallrave të grupit në territorin shqiptar.

Ne ofrojmë lubrifikantë, yndyrna dhe produkte specialiteti të përshtatura në mënyrë të përkryer me karakteristikat specifike të industrisë tuaj.

Angazhimi ynë është për t’ju ndihmuar të merrni më të mirën nga pajisjet tuaja dhe të optimizoni rentabilitetin e procesit tuaj industrial.

Auto France Lubricants është e certifikuar me ISO 9001: 2015. Siguria, higjena dhe mjedisi janë në qendër të shqetësimeve të ekipeve tona të R&D dhe të shitjeve.

“Ne ndihmojmë inovacionet e hardware të integrojnë teknologjinë, shkallën dhe dëshirën pa kompromis”

Na kontaktoni

Jemi gjithmonë të interesuar për projekte të reja, të mëdha apo të vogla. Ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me ne në lidhje me projektin tuaj.

Nëse dëshironi të kontaktoni me ne për ndonjë çështje ju lutem telefononi(+44) 567 890123 ose na dergoni e-mail. Nëse dëshironi të dorëzoni një propozim për shqyrtim thjesht paraqitni një citim.

Top