Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

  • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë
  • +355 (0) 48 20099

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

total_hub_marketing_banner

Nëse jeni specialistë apo fillestarë në fushën e lubrifikimit, Auto France Lubricants është e përkushtuar t’ju përkrahë duke ofruar shërbime dhe rekomandime të përshtatura.

Auto France Lubrifikantët Sha, është një Kompanie Shqiptare, e angazhuar në biznesin e lubrifikanteve që ndodhen në autostradën Tiranë -Durres, Km 6-te, Kodi Postar 1051, (Citroen), Tiranë, Shqipëri.

Që nga viti 2011 bëhemi distributor zyrtar i Totalit dhe jemi përgjegjës për shpërndarjen e mallrave të grupit në territorin shqiptar.

Ne ofrojmë lubrifikantë, yndyrna dhe produkte specialiteti të përshtatura në mënyrë të përkryer me karakteristikat specifike të industrisë tuaj.

Angazhimi ynë është që t’ju ndihmojmë të përfitoni më së miri nga pajisjet tuaja dhe të optimizoni rentabilitetin e procesit tuaj industrial.

Lubrifikantët e Auto France janë të certifikuar me ISO 9001: 2015. Siguria, higjena dhe mjedisi janë në qendër të shqetësimeve të ekipeve tona të R & D dhe të shitjeve.

products
automotive
Industry

TOTAL zhvillon lubrifikantë të përshtatshëm për sektorin e automobilave, punëve publike, minierave dhe pajisjeve të ndërtimit. Këto vajra me shumë qëllime plotësojnë kërkesat më të fundit të prodhuesve dhe standardeve ndërkombëtare të kërkuara në këtë sektor (MAN, RVI, MB, ACEA, API …) duke i dhënë përparësi thjeshtësisë dhe ekonomisë logjistike.

Ne ofrojmë gamën e plotë të vajrave për segmentin e transportit, Total RUBIA vajra me motor nafte, një nga më të plotë të tregut. Këto vajra motorik reduktojnë fërkime dhe lejojnë më pak CO2 dhe konsumimin e karburantit. Të gjithë kështu kemi edhe një gamë të gjerë lëngësh transmetimi, lëngje hidraulike, ftohës, aditivë për t’iu përgjigjur nevojave tuaja specifike.

Top