Cfarë është AdBlue®?

AdBlue® është një solucion ujor i përbërë nga 32.5% ure dhe 67.5% ujë demineralizuar, në përputhje me standardin ISO 22241. Përdoret në automjete me naftë të pajisur me teknologji SCR (reduktimi katalitik selektiv). AdBlue® klasifikohet si një produkt jo i rrezikshëm. Është biodegradable, i tretshëm në ujë dhe i pangjyrë. Shitur në stacione të përgjithshme të shërbimit, AdBlue® është një produkt premium që përputhet me standardin ISO 22241 dhe siguron një sistem SCR pa probleme në çdo lloj të automjetit.

Storage & Handling

Ruaj AdBlue® larg nga drita.
Përtej 30 ° C, AdBlue® fillon të dekompozohet
AdBlue® ngrin në -11 ° C. Sistemi i ngrohjes automatike i automjetit ndihmon në bërjen e lëngut brenda 20 minutash pas fillimit të motorit. Gjatë kësaj kohe, automjeti mund të operohet normalisht.
Nëse AdBlue® ruhet jashtë rezervuarit të automjetit, shkrini butësisht. Pastaj, mund të përdoret normalisht përsëri.
Mbajeni pajisjen AdBlue® të pastër, larg nga pluhuri dhe papastërtia.

adblue_booklet

Shkarko broshurën

AdBlue® afati i ruajtjes është minimum 12 muaj nëse ruhet në temperatura nën 30 ° C.
Përdorni vetëm AdBlue® në paketim të dedikuar dhe të vulosur AdBlue®.
AdBlue® is classified as non-hazardous: in case of contact with skin or clothes, it is recommended to rinse with water.
AdBlue® can have a corrosive action on certain metals: in case of spilling, rinse with water.
Mos përdorni pajisje (mbajtëse, etj.) Të përdorura për lëngje të tjera për të mbushur ose ruajtur AdBlue®.
Mbyllni rezervuarin e AdBlue® dhe kutinë pas mbushjes.