Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

  • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë
  • +355 (0) 48 20099

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

automotive_banner_1253x350

Kur vendosni të përdorni gamën e gjerë të produkteve të TOTAL, ju nuk bëni kompromis për cilësinë. Gomat TOTAL me performancë të lartë TOTAL ofrojnë vetëm produktin e duhur.

Produktet që ofrojnë performancë

Pse TOTAL është një nga emrat më të respektuar në treg? Sepse ne mbajmë veten në standarde të larta. TOTAL është e angazhuar për hulumtime dhe zhvillime intensive, të vazhdueshme për të krijuar produkte që:

  • mbrojtur nga konsumimi duke reduktuar fërkime dhe korrozioni,
  • parandaluar motorët nga mbinxehje,
  • ruajtjen e kompresimit të cilindrit dhe maksimizimin e efikasitetit të motorit
  • sigurimi i motorëve është i pastër duke parandaluar depozitimin e papastërtive,
  • të ndihmojë në uljen e konsumit të karburantit, duke ulur kështu shpenzimet e punës,
  • përfitojnë mjedisin duke ulur emetimet e CO2 dhe ndotësve të tjerë
canvas

Cars

Kontaktoni me ne që t’ju këshillojmë për produktet më të mira për makinën tuaj private, përfaqësinë tuaj ose garazhin tuaj.

Shikoni më shumë

Bujqësi

Zbuloni produktet TOTAL për makineri bujqësore dhe automjete!

Shikoni më shumë

On Road

Kamionët, autobusët dhe trajnerët kërkojnë lubrifikantë të veçantë që shkojnë mbi dhe përtej asaj që mund të kërkojë makina mesatare.

Shikoni më shumë

Off_road_automotive

Off Road

Lubrifikantë me cilësi të lartë për ndërtim, miniere dhe gurore.

Shikoni më shumë

Top