Bujqësi

TOTAL ka një gamë të plotë të produkteve të dedikuara tërësisht për makineri bujqësore dhe automjete. Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme, praktike dhe ekonomike për kërkesat e këtij sektori të biznesit gjatë gjithë kohës.

Nëse shitni automjete bujqësore ose jeni pjesë e një kooperative bujqësore, ne kemi lubrifikantë për të mbajtur motorët tuaj funksional. Produktet tona plotësojnë të gjitha kërkesat e pajisjeve tuaja, ju do të gjeni atë që ju nevojitet.

Lubrifikuesit tanë merren me zhvillimet më të fundit teknologjike për t’ju ndihmuar të maksimizoni efikasitetin dhe fitimet, dhe të mbani lart kërkesat e sektorit bujqësor. Gama jonë e produkteve për bujqësi përfshin lubrifikantë për përdorim në motorë, transmetime dhe sisteme hidraulike, si dhe lubrifikantë me shumë funksione.

Ne kujdesemi për të gjitha nevojat tuaja lubrifikante, duke ofruar vajra të formuluara për aplikime specifike për bujqësinë.