Cars

Mbështetuni tek ne që t’ju këshillojmë për produktet më të mira për makinën tuaj private, përfaqësinë tuaj ose garazhin tuaj. Ne krenohemi me ekspertizën, pasionin dhe prestigjin e produkteve tona, dhe ne punojmë ngushtë me ju për t’ju ndihmuar të jepni përsosmëri, nëse shërbimet tuaja të biznesit kanë një makinë të vetme ose shumë.

Discover our product ranges

FUSHA TOTALE E PRODUKTEVE PËR MAKINA

Përmes përpjekjeve të dy qendrave tona të zhvillimit dhe 110 hulumtuesve, ne kemi zhvilluar
TOTAL QUARTZ,një gamë të gjerë të lubrifikantëve me performancë të lartë për automjetet e lehta. Këto vajra janë të testuara në laborator në kabinat e provës së motorit, duke imponuar kufizimet shumë të rrepta. Angazhimi i TOTAL për motorsports dhe rezultatet e fituara në Grand Prix dhe në garat e Kampionatit Botëror kanë ndihmuar në zhvillimin e këtyre produkteve. Përparësitë teknologjike të mëdha kanë qenë të mundshme në sajë të partneriteteve tona R & D me prodhuesit e makinave. Duke u bashkuar me punën kërkimore, ne kemi qenë në gjendje të ndihmojmë në reduktimin e konsumit të karburantit dhe për të mbrojtur më tej motorët dhe sistemet e tyre të pas trajtimit.

81/5000
Pavarësisht nga kufizimet e motorëve të makinave tuaja, lubrifikantë TOTAL QUARTZ janë zgjidhja.

Cars
DFKzRpZW0AARRdp