Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

 • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë
 • +355 (0) 48 20099

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

banner copy_1102x355

Ne punojmë në ballë të inovacionit dhe teknologjisë për të marrë produkte nga një ide deri në fund të konsumit. Request a quote.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Phone Number

  Company Name

  Subject Let us know your topic of interest

  Your Message

  Email Us

  Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me atë që ne ofrojmë për konsumatorët ose për biznesin, gjithmonë mund të na dërgoni email direkt ose përmes formularit më poshtë. Do të përgjigjemi brenda 24 orëve.

  hello@mysite.com

  ADRESA

  AUTO FRANCE LUBRICANTS- AL sh.p.k. Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë.

  ORARI I PUNËS

  • E Hënë- Premte: 08:30 – 17:00;E Shtunë : 09:00 – 14:00
  Top