Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

  • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë
  • +355 (0) 48 20099

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Leading Provider

Of Industrial Solutions

Language switcher

Lubrifikantët e industrisë

Falë njohurive tona në thellësi të proceseve industriale, ne kemi vajra të zhvilluara dhe yndyrna të përshtatshme për kërkesat tuaja të prodhimit. Ne kemi ekspertizë specifike në sektorin e hekurit dhe çelikut, kimikateve, energjisë, përpunimit të metaleve, prodhimeve të makinave, prodhuesve të pajisjeve, metalurgjisë, minierave, materialeve të ndërtimit, prodhimit të letrës dhe industrisë së agroushqimit. Produktet inovative janë një prioritet për ne. Ne kemi disa qendra kërkimore, ku inxhinierët kimikë dhe mekanikë dhe specialistët e tribologjisë punojnë së bashku. Marrëdhëniet tona të afërta me prodhuesit e pajisjeve na mundësojnë të formulojmë dhe testojmë produktet e së nesërmes, dhe të garantojmë performancë optimale dhe mbrojtje të makinave dhe pajisjeve tuaja.

Produkte të sigurta dhe ekologjike

Ne kemi bërë një angazhim për shëndetin dhe sigurinë, dhe mjedisin. Ekipet tona të R & D synojnë të ulin nivelet e shkarkimeve të VOC ndërsa përmirësojnë biodegradueshmërinë dhe aftësinë për të ricikluar produktin e përdorur.

Shërbime me vlerë të lartë

Njohja jonë e lubrifikantëve dhe e tregut të Tregut industrial na mundëson t’ju ndihmojmë që të optimizoni produktivitetin e makinerisë tuaj dhe të përmirësoni konkurrencën tuaj. Ju përfitoni nga këshilla dhe ekspertiza jonë dhe shërbimet tona të dedikuara pas shitjes që përfshijnë: racionalizimin dhe organizimin e operacioneve të lubrifikimit, mirëmbajtjen dhe analizat laboratorike të lëngjeve në shërbim, trajnimin e ekipeve tuaja.

Top