AZOLLA AF 10-150

Vajrat hidraulike, sigurojnë mbrojtjen e pjesëve të makinës. E zhvilluar posaçërisht për sistemet e ndjeshme ndaj formimit të depozitave (për shkak të aditivëve të saj të ashpër) dhe / ose që veprojnë në kushte të larta temperaturë dhe presioni, kushineta dhe pajisje të ndryshme. Shtrirja e konsiderueshme e shërbimit të naftës dhe zgjatja e intervaleve të ndryshimit të vajit, të siguruar nga stabiliteti termik dhe rezistenca ndaj oksidimit. TOST = 4000 orë

ISO 6743/4 HM, DIN 51524-2 HLP , US steel 136, 127, SEB 181222, SAE MS 1004, Bosch Rexroth RE 90 220, Eaton Vickers I-286-S (Industrial), M-2950-S (Mobile), CINCINNATI MILACRON P 68, P 69, P 70, DENISO N HF0, HF1, HF2 (T6H20C)

AZOLLA ZS 22-100

Vajra hidraulikë me performancë të lartë që ofrojnë mbrojtje të përforcuar të pajisjeve falë vetiakave të tyre kundër veshin dhe antikorozionit. Projektuar për përdorim në të gjitha llojet e sistemeve hidraulike që funksionojnë nën kushtet më të vështira, siç janë veglat e makinës, makinat e injektimit të mykut, shtytësit dhe pajisjet e tjera industriale ose të lëvizshme. Gjithashtu përdoret në shumë aplikime të tjera: ingranazhe me ngarkesë të ulët, kushineta rrëshqitëse dhe rrotulluese, kompresorë ajri, servomotorë dhe sisteme kontrolli të pajisura me sisteme të filtrimit të imët. Stabilitet shumë i mirë oksidimi që siguron një jetë të gjatë shërbimi të lëngut. Filtrueshmëria madje edhe në prani të ujit.

AFNOR NF E 48-603 HM, ISO 6743/4 HM, DIN 51524-2 HLP , CINCINNATI MILACRON P68, P69, P70, VICKERS M-2950S, -I-286, DENISON HF0, HF1, HF2, (T6H20C)